Flängande med häst

Idag har det verkligen varit ett flängande med hästarna, in och ut om vartannat, men så blir det med så kraftigt växlande väder. Ut när det är klart och fint och in när åskstormarna och ja, det har ju verkligen varit åskstormar, piskande regn, kraftig vind och blixtar och åska. Blivit genomblöt har man ocks blivit, men det är det värt. Hästarna i första hand.
 
Sitter nu och funderar på om man ska ta och släppa ut dem en stund till, får kolla väderleksrapporten och bedöma.
 
Förövrigt så har jag hunnit skissa mer på stallet i Google Sketch-up samt dammsuga hela huset, ska se om jag kan få lite mer uppackat innan sambon kommer hem med det stora lasset hagstolp, plintar och dyl till stallbygget.
Dessutom ska han plocka upp en hund som ska bo hos oss på prov, funkar det så blir den kvar.
Kriterier för att hunden ska bli kvar är att han trivs hos oss, funkar ihop med vår dobermann tik Lyra och att han inte blir deppig av hormonsprutan. I sådana fall kastreras han och får bli en del av familjen. Då de första kraven inte ska vara några problem så är det främst det med kastreringen. Kan inte ha en hanhund av annan ras, eller i detta fallet blandras, hemma med Lyra eftersom hon inte är redo för valpar samt att hon endast ska paras med dobermannhane.
 
Såhär sover trötta och något uttråkade "Lyror" =)