Tisdag

Så var det tisdag igen, veckorna går galet fort. Det är knappt så att jag hinner med.
Igår lämnade jag in hemtentan på ena kursen, men det betyder tyvärr inte att jag har lite andpaus. Jag har en del att hinna ikapp med som jag missade i början på den ena kursen men även en observation att göra på den andra kursen som jag missade när jag var sjuk. Suck, att komma efter är inget vidare, det blir bara en stor hög att beta av så snart man kan.
 
Tisdag är som i vanlig ordning - kvällsföreläsning, något som är väldigt kul men många gånger känns väldigt omotiverande. Vet inte riktigt varför, men misstänker att det har att göra med att det är en fast tid. Något som jag har lite svårt för, dessutom kan faktumet att det är fem mil bort och att det stör mina rutiner inverka en del. Å andra sidan så passar jag på att tvätta håret hos mor och far, äta middag med dem och ta en kaffe. Vilket är väldigt trevligt.
 
Att jag passar på att tvätta håret hos dem beror på att vi har mycket järn i vårt vatten på gården vilket missfärgar mitt ljusblonda hår i en guldgul nyans. Som ni antagligen förstår så är det inget jag uppskattar.
 
Nu får jag ge mig ut till stallet och göra i ordning det för kvällen. Sambon är den som får ta in hästarna.